OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI - MEDIAPLAY

Zakup ključnih besed

Optimizacija spletnih strani je nekajkrat cenejša od plačanih povezav v iskalnikih!

Spletni iskalniki omogočajo, da se z zakupom ključnih besed (npr. Google AdWords) oglašujete kot sponzorirana (plačana) povezava v seznamu zadetkov. Optimizacija spletnih strani je nekajkrat cenejša, kot če bi zakupili ključne besede v iskalnikih.

Kakšne so slabosti zakupa ključnih besed?

Zakup ključnih besed v obeh iskalnikih
Ključne besede morate zakupiti za oba iskalnika - Najdi.si in Google.si. To je povezano z dvojnimi stroški. Optimizacija spletnih strani poskrbi, da se vaša stran nahaja med prvimi zadetki v obeh iskalnikih. In to za mnogo manjše zneske.

Najbolj iskane ključne besede so dražje - plačujete več za klik
V panogah, kjer je konkurenca izjemna, so najbolj iskane ključne besede v programu AdWords zelo drage. Pri optimizaciji spletnih strani nimate teh problemov - vsaj, če sodelujete z nami. Naši paketi za optimizacijo spletnih strani se pričenjajo že pri 40 EUR - na mesec! Našim naročnikom zagotavljamo visoke uvrstitve v obeh iskalnikih - tudi v najbolj konkurenčnih in iskanih frazah. Prepričajte se in preverite rezultate sami! Objavljamo jih redno.

Obiskovalci bolj zaupajo zadetkom, ki jih generirajo iskalniki
Številne študije in raziskave so pokazale, da obiskovalci v iskalnikih bolj zaupajo tistim zadetkom, ki jih iskalnik generira sam na osnovi svojega algoritma, kot pa tistim. ki so za svoje visoke pozicije plačali.

Pri zakupu ključnih besed plačujete tudi klike radovednih obiskovalcev
Številni obiskovalci bodo kliknili na vašo plačano povezavo zgolj iz radovednosti. Za vaše podjetje to pomeni zgolj strošek in nobene koristi. Pri optimizaciji spletnih strani se s takimi problemi ne ukvarjamo. Vaša cena ni odvisna od tega, koliko obiskovalcev bo kliknilo na seznam zadetkov. Ravno obratno - več jih bo, bolj boste zadovoljni.
 

 

Izdelava spletne strani

Izdelava kvalitetnih, tržno usmerjenih spletnih strani.

Izdelava spletnih strani

 

Optimizacija spletnih strani

Zavihtite se med prve zadetke v spletnih iskalnikih!

Optimizacija spletnih strani

 

 
 

Reference - visoke uvrstitve

Visoke uvrstitve naših strank v različnih panogah. 

Optimizacija - reference