OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI - MEDIAPLAY

Koristi optimizacije spletne strani

Kakšne koristi boste imeli od optimizacije spletne strani? Kaj vam prinesejo visoke uvrstitve v internetnih iskalnikih?

Visoke uvrstitve spletne strani v iskalnikih prinesejo številne koristi. Občutno povečanje števila obiskovalcev na spletni strani je le ena izmed prednosti, ki jih pridobite z visokimi uvrstitvami.

Število obiskovalcev na spletni strani poveča

Številne raziskave kažejo, da več kot 80 % obiskovalcev v iskalnikih pregleda le 1. stran z zadetki. Lahko si mislite, kaj pomeni to za obisk spletnih strani, ki so med prvimi desetimi zadetki. Te spletne strani poberejo večino obiska v svoji panogi. Spletne strani, ki so na naslednjih straneh zadetkov, poberejo le drobtinice. Oglejte si študije spletnih strani naših strank in preverite, kakšen obisk imajo na svojih straneh. 

 

Na spletno stran prihajajo vaši ciljni obiskovalci

Optimizacija spletnih strani pripelje na vašo stran ciljne obiskovalce - tiste, ki se zanimajo za vaše produkte. To so najkvalitetnejši obiskovalci, ki si jih lahko želite. Ti obiskovalci pridejo na spletno stran na lastno željo. Takega obiskovalca veliko lažje in hitreje spremenimo v kupca kot pa nekoga, ki se na vaši strani znajde po naklučju.

 

Tak način oglaševanja je daleč najcenejši in najučinkovitejši

Ko govorimo o optimizaciji spletnih strani, govorimo pravzaprav o ciljanem oglaševanju. Taka vrsta oglaševanja je zaradi svoje specifičnosti tudi daleč najučinkovitejše - na spletno stran vam pripelje obiskovalce, ki vam pomenijo največ - potencialne stranke.

 

Optimizacija strani je nekajkrat cenejša od zakupa ključnih besed

Iskalniki omogočajo, da z zakupom ključnih besed zasedate eno od mest med prvimi tremi zadetki. Optimizacija spletnih strani je nekajkrat cenejša, kot če bi zakupili ključne besede.

 

Optimizacija strani je najcenejši način gradnje blagovne znamke

Spletna stran, uvrščena visoko v iskalnikih, je kot vaš marketinški oddelek, ki dela 24 ur na dan, 365 dni v letu. Optimizacija internetne strani vam omogoča gradnjo blagovne znamke vašega podjetja po cenah, o katerih ste včasih lahko le sanjali. .

koristi optimizacije strani

 

Izdelava spletne strani

Izdelava kvalitetnih, tržno usmerjenih spletnih strani.

Izdelava spletnih strani

 

Optimizacija spletnih strani

Zavihtite se med prve zadetke v spletnih iskalnikih!

Optimizacija spletnih strani

 

 
 

Reference - visoke uvrstitve

Visoke uvrstitve naših strank v različnih panogah. 

Optimizacija - reference